Teksten aangepast naar jouw doelgroep

Wat betekent dit voor jou:

  • Unieke content op maat geschreven
  • Vaste teksten
  • Standaard blogberichten en blogberichten op maat
Header content

Content made easy

Content InsuShuttle

Unieke teksten op jouw website

Het welkomstwoord en de over ons pagina op je website zijn volledig op maat geschreven na een virtueel contact met onze copywriter. 

Je kan ook nog eigen unieke content doorheen de website plaatsen en dit op twee manieren. Ten eerste kan u pagina's laten toevoegen met unieke content voor u geschreven, bijvoorbeeld een extra dienst, meer informatie...  Ten tweede kan u er voor kiezen om deze inhoud zelf aan te passen of aan te vullen. U krijgt van ons een opleiding zodat u, indien gewenst, makkelijk een aanpassing of toevoeging kan doorvoeren. 

 

Vaste teksten InsuShuttle

Kant en klare pagina's

Om je diensten en producten te promoten kan je kiezen uit een ruim aanbod kant en klare pagina's. Deze kan je zelf aanpassen, nieuwe pagina's toevoegen of laten aanvullen door onze copywriters met unieke content.

Benieuwd naar hoe deze pagina's eruitzien?

Bekijk onze demosite

Blogberichten InsuShuttle

Blogberichten

Elke maand plaatsen wij automatisch op jouw website een blogbericht met relevante info uit de sector. Dit blogbericht is standaard inbegrepen bij je InsuShuttle website. 

Wilt je het blogbericht eerst zelf lezen of nog informatie aanpassen/toevoegen? Dat kan. Wij sturen jouw het bericht op voorhand op zodat je kan aanpassen indien gewenst.

Alle blogberichten worden geschreven door het copywriting team gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor de verzekeringssector. 

Meer informatie over onze content? 

Ja graag